Werkwijze

werkwijze_1 Wij vinden het belangrijk uw vraag en uitdaging goed te begrijpen. Daarom voeren we een gesprek om te luisteren naar de wensen en noden. Indien noodzakelijk wordt dit gevolgd door een technische site-review die ons exact uw situatie schetst.
werkwijze_2 Aan de hand van de gestelde wensen en noden tijdens ons gesprek en eventueel de site-review wordt een voorstel gemaakt van de oplossingen die uw ICT-uitdaging waarmaakt. Geen technische offerte maar een document die u in mensentaal uitlegt wat de verschillende oplossingen inhouden, de voor- en nadelen tegenover elkaar en het budget.
 werkwijze_3 Uit de voorgestelde oplossingen maakt u een bewuste keuze onder ons begeleidend advies. Op die manier bekomt u een oplossing die u past volgens het budget dat u hebt voorzien.
 werkwijze_4  Bij de uitvoering zorgen onze consultants voor de technische installaties en configuratie zodat de oplossing precies werkt zoals u het wenst. Daarbij heeft u met Converge-IT slechts 1 aanspreekpunt, omdat wij ook de eventuele andere partijen (internetproviders, softwareleveranciers,…) aansturen. Op die manier komen we tot een vlotte uitvoering aan de correct vooropgestelde prijs.
 werkwijze_5  Ook na de uitvoering van het project staan we u graag bij met support, opvolging, assistentie, advies,… aangaande IT en communicatie. Tevens monitoren wij uw systemen zodat we al op voorhand merken wanneer zich een probleem kan voordoen. Deze preventieve aanpak zorgt voor een gerustheid zowel bij U als bij ons. Aan de hand van de gepaste overeenkomst kan dit aan een vaste maandprijs of in regie.